Senyalització digital

La senyalització digital, també coneguda com cartelleria digital dinàmica, DOOH (Digital Out Of Home) o narrowcasting, és una plataforma multimèdia amb la qual es distribueix informació en diferents formats (html, vídeos, textos i imatges) a través de la xarxa, via IP, fins a dispositius digitals o monitors.

La senyalització digital dinàmica ofereix una plataforma flexible i interactiva de comunicació per a promoure, informar, educar i entretenir a una audiència definida, en un moment concret i en un lloc específic.

Reproductors multimèdia

Reproductors i sistemes de gestió de continguts BrightSign

Logo BrightSig

BrightSign presenta una línia completa de reproductors (videoplayers) de vídeo d’alta definició (FullHD i 4K natiu) compactes, amb un ampli rang de solucions i preus, oferint la plataforma fiable, robusta i fàcil de manejar, ideal per a proveir una solució de senyalització digital dinàmica i efectiva.

Solucions tot en u d'AVNU

Logo AVNU

Les pantalles AVNU són una solució de senyalització digital tot en u que permet gestionar el contingut sense connectar cap dispositiu extern.
Inclouen un reproductor BrightSign integrat, una pantalla tàctil capacitiva de 10 punts amb recobriment oleofòbic anti-ditades, programari de gestió de BrightAuthor gratuït i temps de funcionament les 24/7. PoE + als models de 10” i 15”.

Sensors i triggers

Logo Nexmosphere elements form experience

Nexmosphere desenvolupa un nou concepte de productes que permeten una experiència de senyalització digital rica i intuïtiva. Disposa d’una àmplia gama d’elements, com ara sensors de llum, tacte, vídeo, àudio, recollida i presència que connectats a un controlador permet personalitzar l’experiència del client.

Reproductors i sistemes de gestió de continguts Cayin

Logo Cayin

CAYINtech sistemes basats en arquitectura PC Linux mes software de senyalització digital en xarxa inclòs que ja es venen en més de 65 països. L’exclusivitat de la solució rau en la seva administració remota avançada i en l’escalabilitat dels seus productes que poden col·laborar entre si per compondre qualsevol combinació que cobreixi les necessitats de cada projecte.

Monitors professionals

No tàctils
Monitor profesional Philips