Soportes motorizados para monitores · Nova gamma suports motoritzats per monitors

Nova gamma de suports motoritzats per a monitors

imaginArt anuncia la disponibilitat d’una nova gamma de suports motoritzats per monitors amb 600 mm de recorregut, especialment dissenyats per instal·lar monitors professionals interactius de grans dimensions (fins a 90”)

Amb els suports motoritzats per a monitors de imaginArt les instal·lacions es simplifiquen i s’amplien els escenaris en els quals poden instal·lar monitors professionals interactius amb elevació motoritzada.

Una de les dificultats habituals d’aquestes instal·lacions sol ser la poca resistència dels envans de pladur, vidre o altres materials lleugers habituals en oficines i escoles. Amb la nova gamma de suports motoritzats per monitors d’imaginArt el pes del monitor descansa sobre el sòl i no sobre la paret. Així no cal realitzar cap obra per reforçar-la. Ni la presència de sòcol impedeix la seva instal·lació, ja que el suport pot anar separat de la paret.

Els 600mm de desplaçament vertical permeten adaptar l’altura del monitor a qualsevol nivell. Des de nens d’educació infantil, persones amb mobilitat reduïda o adults de qualsevol alçada.

La versió amb rodes afegeix a aquests avantatges la facilitat del transport del conjunt d’una sala a una altra. També modificar fàcilment la disposició de la sala per a una major flexibilitat d’ús. Fins i tot convertir el monitor en una taula interactiva o un quiosc digital.