Nou BSN.Cloud i BrightAuthor: connected de BrightSign

BrightSign llança la versió beta de BSN.Cloud i BrightSign Autor, la seva solució integral de gestió per a la senyalització digital al núvol, la interfície de control dels reproductors i la gestió del contingut.

BrightSign LC® ha obert la versió beta d’BSN.Cloud, una nova i robusta plataforma d’administració de reproductors. Amb BSN.Cloud qualsevol xarxa de reproductors BrightSign, independentment de la mida, pot ser gestionada des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

BSN.Cloud disposa de dues modalitats de subscripció. Control Cloud, inclosa en la compra de qualsevol reproductor BrightSign, permet una configuració simplificada i el control en temps real del reproductor. La modalitat Content Cloud afegeix un conjunt complet d’eines per a la gestió del contingut i de la xarxa. La versió beta de Content Cloud és gratuïta fins a l’1 de desembre.

Control Cloud inclòs en tots els reproductors BrightSign

Control Cloud permet la configuració completa dels reproductors de forma remota, reduint dràsticament els temps d’instal·lació i fent que la configuració del reproductor o l’actualització de contingut sigui un procés gairebé automàtic. Els desplegaments a gran escala es simplifiquen enormement gràcies a les opcions de configuració automàtica. I pels desplegaments a petita escala, es pot configurar fàcilment el reproductor gràcies a un nou procés que utilitza codis QR. També inclou accés a la informació d’estat del reproductor en temps real i la possibilitat de configurar i implementar actualitzacions sense haver d’interactuar físicament amb el reproductor.

Content Cloud, gestió integral de la seva xarxa des de qualsevol lloc en qualsevol moment

La modalitat Content Cloud ofereix un conjunt complet d’eines de gestió de la xarxa de senyalització digital per a l’usuari final. Recopila i emmagatzema dades sobre mètriques de rendiment que són importants per als administradors de xarxa i pot enviar notificacions per correu sobre qüestions rellevants per als usuaris finals, com el final de la subscripció o errors en reproductors. Content Cloud afegeix la biblioteca de mitjans i canals d’informació de contingut, programacions, gestió de presentacions i eines de distribució de continguts.

BrightAuthor: connected, la interfície d’usuari per BSN.Cloud

Tant si l’usuari es manté en l’entorn clàssic de publicació (targeta SD, xarxa local o BrightSign Network) com en el nou BSN.Cloud, BrightAuthor: connected permet crear, publicar i administrar fàcilment presentacions impactants amb eines intuïtives. A més ofereix una experiència d’ús millorada amb una interfície comuna per a PC, Mac i navegador web Chrome.