CAYIN reconegut entre els deu principals proveïdors de solucions de senyalització digital

CAYIN Technology, distribuït a Espanya per imaginArt, ha establert durant més de 15 anys una gran reputació en la indústria de la senyalització digital.

En els últims anys les aplicacions de senyalització digital han donat un gran salt gràcies als avenços de la tecnologia, fent de les aplicacions de senyalització digital un mercat diversificat i en continu creixement. En centrar-se en les necessitats del client i integrar sense problemes les noves tecnologies, CAYIN acosta les seves aplicacions a les necessitats cada vegada més diverses de la indústria. Apac CIO Outlook, la revista de referència del sector IT de la regió Àsia Pacífic, ha reconegut CAYIN com un dels 10 principals proveïdors del sector de la senyalització digital al 2019.
Amb Linux al seu nucli, CAYIN Technology desenvolupa solucions de programari de senyalització digital flexibles i escalables que abasten des reproductors de senyalització digital, servidors de gestió de continguts i programari de gestió avançat. Les solucions de CAYIN poden satisfer alhora les diverses necessitats d’aplicació d’integradors de sistemes, desenvolupadors de contingut digital, operadors de publicitat i empreses en general.

La sèrie de reproductors CAYIN SMP està equipada amb diverses sortides de vídeo pel control de pantalles múltiples. Amb els reproductors SMP s’inclou el programari SMP-NEO2, que proporciona una interfície de disseny de plantilla flexible i funcions de programació centralitzades. Els usuaris poden organitzar el disseny, integrar contingut digital i reproduir-horaris definits per l’usuari.

“La solució de senyalització digital CAYIN és fàcil d’integrar i expandir, el que millora la seva adaptabilitat en diverses aplicacions industrials. Aquesta és la clau per consolidar i expandir la quota de mercat global de la senyalització digital, especialment al comerç minorista. Hem aconseguit grans èxits en la implementació de la senyalització digital per canals minoristes de prestigi (per exemple, Novotel, McDonald ‘s, DFS, GNC, etc.) “, segons Ravel Chi, vicepresident de Tecnologia CAYIN. “Amb l’arribada de les comunicacions mòbils 5G i les tecnologies de xarxa sense fils Wi-Fi 6, l’era de l’IOT de baixa latència i generarà noves aplicacions de valor afegit “.