Nuevos reproductores Cayin

Cayin presenta la nova generació de reproductors de senyalització digital SMP

Els models 4K UHD SMP-2200 i SMP-2210 són l’última addició de la companyia a la seva gamma de reproductors de senyalització digital SMP.

Per respondre a les demandes del mercat de digital signage Ultra HD, Cayin ha presentat els seus nous reproductors de senyalització 4K UHD SMP-2200 i SMP-2210. Aquests models suposen l’última incorporació a la sèrie de reproductors multimèdia SMP. A més de la compatibilitat amb gestos multitàctils intuïtius, el SMP-2210 pot controlar fins a tres pantalles individuals (amb una qualitat màxima per pantalla FHD) de forma simultània per a aplicacions de videowall i contingut sincronitzat.

El reproductor incorpora dos ports LAN i un tallafocs per oferir una protecció addicional contra les amenaces de xarxa oberta que preocupen cada vegada més als mitjans digitals.

La sèrie SMP es pot combinar amb els servidors de senyalització digital CMS de Cayin per ampliar la seva operativitat de l’administració central, especialment quan es despleguen projectes amb diferents escales o expansions posteriors, i es beneficien els esquemes de costos assequibles però flexibles.

Deixa un comentari