Vaddio AV mini Bridge

imaginArt anuncia la disponibilitat de Vaddio AV Bridge Mini

Vaddio AVBridgeMini és un codificador per a conferències AV i streaming

AV Bridge Mini permet incorporar fonts d’àudio i vídeo d’alta definició en qualsevol aplicació de videoconferència o transmissió en directe. L’entrada HDMI accepta senyal 4K i codifica i escala generant una transmissió simultània d’USB 3.0 i IP a 1080p. És perfecte parell utilitzar amb qualsevol aplicació de videoconferència. Es pot integrar en una gran varietat d’equips gràcies a un sistema de mig rack compacte.

Perfecte per a streaming

El AV Bridge Mini pot crear transmissions en viu amb una òptima qualitat en plataformes com YouTube Live, UStream, Livestream i Panopto. Connecta qualsevol font d’àudio i HDMI d’alta definició amb aplicacions de conferència com Skype, Zoom i WebEx a través de la seva interfície USB 3.0.

AV Bridge Mini és un equip que pot ser utilitzat en entorns educatius per a la captura de conferències, així com per streaming en esdeveniments corporatius i sales de còdecs hard i soft. També permet enregistraments de sistemes directament en un portàtil o un altre dispositiu d’emmagatzematge. La seva entrada HDMI accepta senyals 4K (2160p / 30fps), i codifica i es escala de manera adequada per generar una transmissió simultània d’USB 3.0 i IP amb qualitat de 1080p. S’integra amb DSP externs al proporcionar dues entrades i sortides de línia d’àudio balancejades. AV Bridge Mini funciona amb PoE, el que facilita l’extensió de potència i la connectivitat. També incorpora les funcionalitats de Vaddio AV Bridge i AV Bridge Conference

“El AV Bridge Mini brinda als integradors la capacitat d’incorporar fonts d’àudio i vídeo d’alta definició en qualsevol aplicació de conferència o transmissió en viu. Un equip per a gravar, transmetre en viu o fer una trucada de videoconferència, que codifica els senyals AV i emet en USB 3.0 i IP amb qualitat de 1080p “, explica Rob Viren, gerent de Producte de Vaddio.

Deixa un comentari