Solucions per a empresa

Reuniones conectadas

Les empreses estan transformant la manera com fan negocis. La tecnologia actual permet als equips de treball col·laborar en qualsevol entorn, sigui proper o distant.

Les organitzacions actuals necessiten equipament específic per a les seves sales de reunió o de control de processos: reserva de sales, videoconferència, monitors professionals, monitors interactius, sistemes de control, pantalles de projecció, connectivitat…

imaginArt col·labora amb empreses líders al sector com Newline, EPSON, GoGet, Vaddio, Kramer, Creston, Abtus per equipar espais de treball amb qualsevol necessitat. Els millors equipaments i els nostres enginyers amb 25 anys d’experiència al sector us ajudaran a dissenyar la solució més efectiva i amb el millor pressupost per als vostres clients.

Salas de reunión
Reserva de sales

Una de les dificultats que tenen les organitzacions quan creixen és la gestió dels espais comuns. Els sistemes de reserva de sales permeten optimitzar la gestió d’aquests espais, fent més rendible la inversió en instala·lacions de les empreses i facilitant el treball col·laboratiu.

Reserva de salas Goget
Monitores interactivos
Monitors interactius

Empreses, escoles i administracions estan cada vegada més interessades en una nova forma de col·laborar a través de monitors tàctils. L’evolució natural de les pissarres digitals cap a monitors interactius és possible gràcies a la constant baixada de preu, a la facilitat d’instalació i a la millora de l’experiència d’usuari que incorporen els nous monitors interactius.

Monitor interactivo
Colaboración
Sistemes de col·laboració

Els sistemes de col·laboració serveixen per facilitar la connectivitat entre els dispositius personals —siguin ordinadors, tauletes o smartphones— i els monitors o projectors instal·lats a aules, sales de reunió i/o formació.

Sala de reuniones
Videoconferencia
Vidoconferència

El mercat de les sales de videoconferència USB no deixa de crèixer. Les noves solucions de videoconferencia simples y de baix cost permeten a les organitzacions molta més flexibilitat i estalviar costos tant en desplaçaments com en temps. A imaginArt trobaràs tot allò necessari per a equipar sales amb càmeres fixes o motoritzades, captura i reproducció d’audio i gestió de la senyal per a videoconferència.

Sala de reuniones
Conexión y sonido
Sonorització i control

Una de les claus per a que una sala permeti reunions efectives és una connectivitat completa però d’ús simple. Facilitat en la connexió de dispositius, en la selecció de font de vídeo i àudio, control de volum accesible… L’ús de caixes de control actiu i una bona sonorització faciliten enormement la reproducció de continguts audiovisuals i l’ús de videoconferència, cada vegada més presents tant al món de l’empresa com de l’educació.

Sonido
Proyectores
Projecció

Els projectors segueixen sent la solució òptima per a moltes instalacions en sales de reunió, aules i altres espais que per la mida o altres condicionants no permeten l’ús de monitors. Disposem de la millor gama de projectors i tots els accesoris necessaris: suports, pantalles de projecció de tota mena, cablejat, connectivitat… per assegurar la millor instal·lació possible en cada circumstància.

Epson