Seminario anual imaginArt

imaginArt va organitzar un any més el Seminari “Noves oportunitats de negoci. Edició 2019”

Amb gran èxit de participació es va celebrar el passat 14 de maig a Barcelona l’esdeveniment anual per a distribuïdors

Espais de col·laboració en empreses i educació

L’equipament dels espais de col·laboració en organitzacions i centres educatius està evolucionant cap al concepte de “huddle rooms” en què cobren protagonisme noves eines com els monitors tàctils, sistemes de reserva d’espais, videoconferència, sonorització… En aquest àmbit vàrem comptar amb la col·laboració de Jose Maria Vicioso de Newline que va presentar les novetats en la gamma de monitors interactius, especialment la sèrie RS. Es va complementar aquest bloc per part de l’equip d’imaginArt amb les solucions de reserva de sales de Goget, els sistemes de col·laboració Smart Connect i Via de Kramer, les solucions de Vaddio i Lumens per videoconferència. Finalment, per tancar aquest bloc, Oriol Leal d’EPSON va presentar el seu pla renove per projectors de petit format en educació.

Grans instal·lacions

L’apartat de grans instal·lacions, també el va iniciar EPSON. Jordi Pallicera de la divisió ProDisplay ens va explicar l’estratègia que ha portat a l’EPSON a ser líder en la projecció làser de gran format i ens va anunciar la propera disponibilitat del model EB-L20000U de 20.000 ANSI lumens. Vam seguir amb la presentació de les solucions de carcasses de protecció Vizbox per a la instal·lació de projectors en ambients extrems i, per acabar aquest bloc, l’equip d’imaginArt va mostrar les solucions professionals de càmeres, producció de vídeo per a esdeveniments i gravació i streaming de Vaddio i Lumens, així com els equips de control i gestió de vídeo professional de Kramer i Extron i els serveis que en aquest apartat oferim als nostres distribuïdors.

Senyalització i Smart Digital Signage

Després de la pausa pel cafè va arribar el millor de la jornada. En l’àmbit de la senyalització digital, després de presentar les novetats de gamma en monitors professionals (Philips) tòtems (Viewsonic i Hyundai), suports (Chief i OEMPro) i reproductors de contingut (BrightSign i Cayin), Ricard Moya, el nostre enginyer de producte va presentar un nou concepte de solucions “Smart Digital Signage”. Sensors, triggers, reconeixement facial, analítica de comportament en punt de venda, interactivitat … Tot un conjunt de solucions innovadores que de la mà de Nexmos, SAFR o MOBOTIX, imaginArt està introduint amb l’objectiu de proporcionar als nostres distribuïdors eines que els permetin dissenyar propostes d’alt valor afegit per als seus clients.

Va arribar l’hora de dinar en el qual els distribuïdors van poder departir entre ells i amb l’equip de imaginArt sobre totes les novetats presentades i en general sobre l’estat del sector.

Formació certificada BrightSign

A la tarda, com és tradició, es van impartir noves edicions de la formació BrightSign, tant en el seu nivell bàsic com avançat. En aquests cursos ja es va començar a introduir als usuaris les importants novetats que la marca líder en reproductors de digital signage acaba de presentar: BSN.Cloud i el nou BrightSign Autor.