Roboshot NDI

imaginArt anuncia que les càmeres RoboSHOT Elite disposaran de connexió via IP gràcies a NDI

Vaddio ha equipat la seva càmera RoboSHOT 30E PTZ amb NEWTEK NDI®, una tecnologia que permet als sistemes de vídeo…

detectar i comunicar-se entre si a través del protocol IP, permetent fluxos de treball de vídeo a través de xarxes Ethernet. La càmera RoboSHOT 30E NDI és una font de vídeo recognoscible per altres aplicacions i dispositius habilitats per NDI connectats a una xarxa d’àrea local estàndard. A més, es pot accedir als controls de pan/tilt/zoom de la càmera a través de NDI, de manera que l’operador de la càmera pot controlar-la totalment a través la xarxa.

Segons Darrin Thurston, vicepresident de desenvolupament de productes en Vaddio. «En crear una càmera compatible amb NDI basada en les nostres càmeres RoboSHOT Elite, els nostres clients tindran la capacitat de crear fluxos de treball IP complets per a aules, llocs de culte, laboratoris de simulació mèdica i altres aplicacions que requereixen la captura i presentació de contingut de vídeo d’alta qualitat. La tecnologia NDI de NEWTEK complementa la filosofia de producte de Vaddio de ser fàcil d’instal·lar i operar per als nostres clients ».

«Els fluxos de treball d’IP via programari s’estan convertint ràpidament en omnipresents en la producció de vídeo», va dir Michael Kornet, Vicepresident Executiu i Director General de NDI en NEWTEK. «Les càmeres RoboSHOT Elite habilitades per NDI augmenten exponencialment les fonts de vídeo disponibles per a producció en viu, permeten nous escenaris i generen noves oportunitats per a clients que no existien anteriorment. NDI és la tecnologia IP dominant en el mercat, com ho demostren els milions de clients que tenen accés avui dia ».

La tecnologia NDI de NEWTEK permet que les fonts d’àudio i vídeo es comparteixin a través d’una xarxa, eliminant la necessitat de connexions directes, esteses de cable i actualitzacions d’infraestructura costosos, alhora que converteix cada font en una destinació disponible instantàniament en qualsevol lloc de la xarxa. Les càmeres de la sèrie RoboSHOT Elite, la propera generació de càmeres professionals de Vaddio, estan dissenyades amb un sensor Exmor R CMOS de tipus 1/2.5 i ofereixen una qualitat d’imatge de vídeo sorprenent i d’alta definició. El processament de senyal d’imatge (ISP) d’avantguarda dóna com a resultat millors capacitats de captació de llum, un contrast increïble i vídeo nítid de 1080p / 60, fins i tot en condicions de poca llum. Estan equipades amb un ampli rang dinàmic millorat, que pot ajudar a corregir entorns amb il·luminació desigual en fer que les àrees més fosques o més brillants del vídeo siguin més visibles i detallades.

Vaddio presentarà el RoboSHOT 30E NDI durant la fira Infocomm 2019 a Orlando, Florida, del 12 al 14 de juny de 2019.