Epson ISE2019

EPSON Presenta importants Novetats a ISE2019

Durant la passada edició de la fira ISE 2019 celebrada aquest mes a Amsterdam, Epson va presentar tres grans novetats:

l’avançament del nou EB-L30000U de 30.000 lúmens, la nova gama EB-L1000 y el nou projector per a la gama de senyalització digital EB-50 La més espectacular va ser l’avanç del nou projector làser de 30 000 lumens (EB-L30000U) que llançarà en 2020. Aquest proyector làser està dirigit a empreses de lloguer i muntatge, així com als mercats d’hostaleria, museística i turisme.

També es va desvetllar la nova gamma projectors làser d’instal·lació compactes i adaptables a qualsevol entorn: EB-L1075U, EB-L1070U i EB-L1050U. Es tracta de la gamma de projectors d’instal·lació més assequible i versàtil d’Epson amb millora 4K i que permet l’ús de lents intercambiables. Preparats per ser usats en grans espais com a atraccions turístiques, auditories, museus o sales de reunions … aquests proyectores generen imatges vives i potents, de gran lluminositat (fins a 7.000 lumens) i amb gran detall. Amb un disseny minimalista i elegant i un sistema de ventilació extremadament silenciós, s’adapten a una gran varietat d’entorns i ubicacions.

ISE2019 també va ser l’esdeveniment triat per presentar el nou EB-U50, un projector elegant i resistent orientat a la senyalització digital amb un baix cost. Dissenyat per captar l’atenció del públic projectant i il·luminant pràcticament sobre qualsevol superfície, l’EB-U50 s’adapta de manera fàcil i discreta a l’espai. Es pot utilitzar com a proyector o com a focus i és ideal per a aparadors de botigues, sales d’exposició de comerços, contingut dinàmic o experiencial per a art digital, cartelleria comercial, decoració, educació o presentacions corporatives.

Deixa un comentari