Svalbard-Norway-KSAt-50-yea

Acord d’imaginArt amb Vizbox que fabrica carcasses per a la instal·lació en exteriors.

Vizbox fabrica carcasses a mida per a la instal·lació en exteriors i entorns extrems de projectors i altres equips audiovisuals

Aquesta companyia anglesa ha fabricat carcasses per a instal·lacions exteriors a mida per a algunes de les instal·lacions audiovisuals més sorprenents en els últims temps. De la mà d’integradors de tot el món, ha proporcionat solucions a la instal·lació d’equips audiovisuals a l’exterior en condicions extremes. L’estació de seguiment de satèl·lits de Svalbard prop del pol nord amb temperatures inferiors als -30ºC, al parc temàtic més gran de Hong Kong amb humitats superiors al 90% i suportant els tifons més potents o en Dubai amb temperatures ambientals per sobre dels 40ºC.

El seu equip de tècnics sempre està disponible per a escometre el repte de dissenyar qualsevol carcassa o armari necessari en qualsevol circumstància extrema imaginable. Així mateix disposa de quatre carcasses estàndard les quals serveixen per a la major part dels projectors del mercat. Aquests models estan disponibles per a lliurament ràpid en cas de necessitat.

Vizbox fabrica carcasses per a la instal·lació en exteriors de projectors de les princupals marques amb els que treballa conjuntament per millorar i adaptar la seva tecnologia a les necessitats dels projectors. També disposa de partners arreu del món per donar servei de proximitat als instal·ladors, tal com farà a partir d’ara imaginArt a Espanya.